skip to Main Content

Mivel foglalkozunk és miben segítünk?

Az Intreniq olyan problémák megoldásával foglalkozik, amellyel nap mint nap bárki szembesülhet.

Ugye te is találtad már magad olyan társas helyzetben, amelyben introvertáltságod hátrányt okozott? Amennyiben az elsődleges figyelmed a belső világod fele irányul,  nehezebb megtalálni a lehetőséget kapcsolatok kiépítésére vagy barátok szerzésére. Ez gyerekkorban fokozottan igaz.  Felnőttként azonban – mivel társadalmunk az extrovertáltaknak kedvez – még több nehézséget okozhat a zárkózottság.

Ha te is introvertált vagy, akkor a hasonló szituációk neked is ismerősek lehetnek. Amikor csatlakozol egy új közösséghez, legyen ez új munkahely, új csoportba való belépés vagy akár csak egy olyan programban való részvétel amely társas keretek között zajlik (konditerem, partik,  nagyobb családi összejövetelek), a túlzott befelé fordulás meggátolhat olyan lehetőségek kiaknázásában, amelyek a jövőben előrébb vihetnek vagy új lehetőségeket hozhatnak.

Az Intreniq célja az, hogy tréningek keretében megtanítsuk azokat a prezentációs, kommunikációs és nyilvános beszéddel kapcsolatos szituációkat kezelni, amelyekkel a mindennapi életed során találkozhatsz és amelyek introvertáltként olyan nehézségeket okoznak, amelyekhez támogatásra és gyakorlatra van szükséged.

Az Intreniq abban nyújt segítséget, hogy az először lehetetlennek tűnő feladat ellenére bátran vedd fel a harcot,  győztesnek érezd magad a nap végén, kihívásként tekints az adott helyzetre, de a lehető legjobb formádban és magabiztosan küzd le az akadályokat.

Kik állnak az Intreniq mögött?

Orsi – Végzettségét tekintve humán erőforrás manager, közgazdász, pszichológiából doktorált.
Több, mint tíz éve toborzás-kiválasztási szakemberként dolgozik, emellett karriermenedzsmentet, interjútechnikákat és szociálpszichológiát tanít az egyetemen. Az  Intreniq által kifejlesztett módszereket  sikeresen alkalmazza prezentációkon és társas helyzetekben.

Tőle kérdezz, ha segítséget kérsz:

  • állásinterjúra való felkészülésben  (jelöltként vagy interjúztatóként)
  • önéletrajz-tanácsadásban
  • munkahelyi stressz-kezelésben

haffner.orsolya@intreniq.hu

 

Zsófi – Végzettségét tekintve szociológus, a diplomáját angol nyelvű képzésben szerezte.
Nagy tapasztalattal rendelkezik humán erőforrás és IT területen.

Munkáján kívül pszichológiával
foglalkozik, célja az emberi gondolkodás, viselkedés és azok motivációinak minél alaposabb
megismerése.

haffner.zsofi@intreniq.hu

Örülünk, hogy itt vagy!

Ahhoz, hogy tréningjeinket leginkább a te igényedre szabjuk, kérjük oszd meg velünk azt, hogy mire van leginkább szükséged!

Email címünk: info@intreniq.hu

Facebook Intreniq

Őszintén reméljük, hogy csatlakozol hamarosan induló tréningjeink egyikéhez is!

Back To Top