skip to Main Content
Az idegen a polcon-nagy

 Érdekes és misztikus 

HAT REJTÉLYES TÖRTÉNET

Kezdetben hétköznapinak tűnnek, de lassan kiderül, hogy valamennyi mögött titok rejlik.

 Semmi sem az, mint aminek látszik 

Miről szól a könyv?

Vajon mi a rejtélyes történetek legfőbb ismertetőjegye? A ki nem mondott titkok? Az ármánykodás vagy a titokzatos levelek? A cselszövés, amely a színfalak mögött zajlik?

Az alábbi meghökkentő történetek erre adnak választ, ugyanis egytől egyig magával ragadók, fordulatosak, és elrepítik az olvasót a képzelet világába. Hiszen kit ne érintene meg többek között egy százéves időkapszula története, amely szokatlan módon kapcsolja össze a múltat és a jelent? Ki ne szeretné fellebbenteni a fátylat arról a titokról, amelyet a kisváros összetartó közössége őriz?

Ez csupán két példa a kötetben szereplő hat, hétköznapinak tűnő történetből. Kiderül, hogy valamennyi sejtelmes titkot rejt, mint ahogy az is, hogy bármennyire is szeretnénk, semmi sem az, mint aminek látszik.

Book Cover

FEJEZETEK

Az idegen és más rejtélyes történetek

Freya Naplója
Freya naplója

Mi áll abban az üzenetben, amelyet egy fiatal lány talál egy régi, családi receptesfüzetben?

Az Idegen
Az idegen

Vajon ki lehet, és mit akarhat az az elhanyagolt külsejű idegen, aki váratlanul felbukkan a küszöbön?

Az új Szomszéd
Az új szomszéd

Milyen rejtélyek állhatnak a kisvárosi furcsa események mögött, amelyek megrémítik az új lakót?

A Meghívó
A meghívó

Miként kapcsolja össze a múltat és jelent egy váratlanul felfedezett időkapszula?

A TeátRum
A TeátRum

Milyen cselszövésnek ad otthont egy új teázó, amely éppen most nyitotta meg kapuit?

Lord Edward Esete
Lord Edward esete

Mi a valódi szándéka annak a különös férfinak, aki a nyugtalan Lordot meglátogatja?

 A szerző 

Haffner Orsolya

Ha ez hivatalos bemutatkozó lenne, írnék a tanulmányaimról és a szakmai életemről. A száraz leírásban gyakran említeném a humán erőforrást, közgazdaságtant és pszichológiát. Lehet, hogy azt is megemlíteném, hogy Budapesten lakom és hogy egy nagy cégnél dolgozom.

De ki szeretne tényszerű bemutatkozást olvasni egy könyv ismertető oldalán, amikor az íróra kíváncsi?

Az írás a kreatív szenvedélyem, régről fogva az. Gyerekként naplót írtam, később pedig gyakran kaptam magam azon, hogy történeteken gondolkozom. A könyvek mindig a társaim voltak, élveztem, hogy minden egyes lapozással szárnyal a fantáziám.

A legnagyobb örömöm mégis abban rejlik, ha a saját történeteimet mesélhetem el. Az igazi utam mindig akkor kezdődik, amikor az első mondatot megformálom. Amint a szavak életre kelnek, átjár a jóleső érzés: ebből még akármi lehet – csak rajtam múlik, én vagyok a varázsló. Mert bizony szavakat és mondatokat varázsolok – olyan ez, mintha alapanyagokat kevernék össze a konyhában: a semmiből kialakul valami izgalmas, valami új, ami azelőtt nem létezett. 

Az életem mégsem csak ebből áll.

Van, hogy sütéssel édes illatokkal töltöm meg az otthonomat, időnként a weboldalammal foglalkozom, vagy számolom a leúszott métereket a medencében, és elégedett vagyok, ha sikerül növelnem a távot. A családom jelenti a horgonyt, amelyhez mindig kiköthetek, a barátaim a vidámságot, a Balaton a pihenést, a csoki az édes kényeztetést, az utazás pedig a határtalan szabadságot, amely az inspirációs pillanataimat táplálja. A december elhoz mindent, amire érdemes egy éven át várni – én is azok közé tartozom, akiknek a szívében különleges helyet foglal el a karácsony melege.

Az idegen című könyvemmel a képzeletem egy darabját osztom meg. Lehet, hogy a történetek túlmutatnak a hétköznapok megszokott világán? Aki csatlakozik hozzám a rejtélyek feloldásának kalandjában, azt minden oldalon izgalmas utazás várja.

Szeretettel írtam, most pedig boldogan nyújtom át. Örömteli perceket!

GYAKORI KÉRDÉSEK
Mit kell tudnom a szállításról?
Nyomtatott könyv:

A rendelés beérkezése után néhány munkanapon belül a GLS az általad megadott címre vagy csomagpontra (postapontra) szállítja a könyvet. A szállítási díjakról a kiadó oldalán tudsz tájékozódni.

E-book:

Az ebookot fizetés után lehet letölteni, ehhez a kiadó oldalán regisztrálni kell.

Hogyan léphetek kapcsolatba a szerzővel?

Bármilyen kérdés esetén írj a haffner.orsolya@intreniq.hu email címre, és rövid időn belül választ kapsz.

Hol érem el a szerző további írásait?

Keresd fel az írói Facebook és Instagram oldalamat, ahol rendszeresen posztolok rövidebb írásokat, történeteket különböző témákban. Ha tetszett valamelyik, kövesd és lájkold!

Mikor jelenik meg a következő könyv?

Jó hír, hogy a következő regény kézirata elkészült, a kiadás folyamatban van. Látogass vissza ide, a Facebook vagy Instagram írói oldalamra később, hogy a megjelenésről időben értesülj!

Back To Top